101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

maandag 1 juli 2013

Ingeschreven voor drekrace!

Voor doel 41 - Doe mee aan een drek/mudrace - alvast de eerste juiste stap gezet, namelijk de inschrijving! Lianne wees me vanmorgen er nog even subtiel op dat de voorinschrijving vandaag op 1 juli zou starten en dat we er snel bij moesten zijn.

Het betreft hier de Drekrace te Schipluiden die op zaterdag 7 september 2013 gehouden zal gaan worden. Heb je geen idee wat een drekrace ongeveer inhoudt? Hier een kleine sfeerimpressie:



Ik verheug me er nu al op! Vraag me alleen sterk af hoe je er voor zorgt dat je broek niet in die modder achterblijft... De voorinschrijving en betaling zijn in elk geval een feit, er mogen maximaal 300 mensen meedoen en de teller staat na een paar uur al op 220. Het wordt vast gezellig, vermoeiend, hilarisch en smerig. Zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten