101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

dinsdag 8 april 2014

Tien keer popcorn

Voor doel 49 moet ik tien keer naar de bioscoop. Makkie, zou je zeggen, maar toch komt het er minder vaak van dan ik zou willen. Tegenwoordig kijk je een film zo gemakkelijk thuis... Maar naar de bioscoop gaan is léuk, dus in de afgelopen week twee keer geweest!

Dinsdag 1 april ging ik met Baukje en een niet nader te benoemen meneer ("ik ben niet van de wijvenfilms") die toch enigszins vreesde voor zijn reputatie (hoi Henk) naar Hartenstraat. Nadat we beloofd hadden eerst bij Shabu te gaan eten en hem op het hart gedrukt hadden dat Georgina V. ook in de film te zien zou zijn, ging hij schoorvoetend mee. In de zaal liet hij nog even weten door drie subtiel opgestoken vingers dat er verdómd weinig mannen aanwezig waren verder, maar hij heeft zich er dapper doorheen geslagen...
De muziek in de film was meer dan prima, het verhaal zelf was flinterdun en voorspelbaar. Iets met internetdaten, een schattige dochter en een hysterische stalker, dan heb je alles wel. Maar fijne soundtrack!


Gisteravond waren we met mijn werk uitgenodigd bij de première van de Toen Was Geluk Heel Gewoon film. Opgedoft en afgestoft togen wij naar Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, alwaar de rode loper al klaar lag en de fotografen klaar stonden.
Na de ontvangst met drankjes gingen we de zaal in, waar de cast van de film uiteraard ook aanwezig was. De film was heerlijk gemoedelijk, mooi gemaakt (ik heb niet één foutje kunnen ontdekken bij de buitenscènes qua 'vroeger', geen verkeerde nummerborden in de verte, niets!) en het was heel leuk om de TWG-karakters nu eens buiten het zo gewende decor te zien van de serie. Halverwege de film ging er een krat (!!) vol losse popcorn door de zaal, waar iedereen in mocht graaien. Het doorgeven daarvan ging ergens op de dertiende rij van boven íets te nonchalant, waardoor we bij het verlaten van de zaal stuitten op een berg popcorn op de grond en enkele ietwat beschaamde heren.
Ik hoop dat de film een succes wordt in de bioscopen, dat zou zeer verdiend zijn.


Doel 49: ga 10x naar de bioscoop
Nu: Hartenstraat en Toen Was Geluk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten